Sain tänään yhden uuden duunin ensi vuodelle. Voi tehdä etänä. Edistää omaa taiteellista pyrist... pyrintöä. Aikaa menee ehkä reilu viikko vuodessa yhteensä ja massia tulee siinä ajassa se mitä entisestä puolessa vuodessa. (Vähän ne maksoi huonoa palkkaa!) Vielä toinen moinen ja ohi mennään. Olen pistänyt sanan kiertämään, ei tässä toimetta jäädä. Hiiulihei!

Pitänee nostaa palkkavaadetta kun alkaa olla tuota kysyntää :D 

Ja sanoinko tämän jo? Tuli mieleen että varmaan säästävät työpaikallani myös palkkaamalla epäpäteviä. Oisivat ees korvanneet mut pätevällä. Lain mukaan paikallani pitäisi olla maisteri ja pedagogisesti pätevä kaveri. Voi olla, että se on opiskelijoiden asia kirjelmöidä tuosta. Ei ole mitään syytä tyytyä vähempään, ainakaan. Kun osa opiskelijoistakin on taidekasvatuksen maistereita. Vielä kun kyseessä on ainoa tuon tason oppilaitos tässä maassa. Sitten ainakin tietäisin, että ei olisi mennyt työ hukkaan, kun jatko olisi pätevissä käsissä.  

Nyt olen saanut levättyä ja kiireet hellittävät vähän ja työt ovat hoituneet suht kunnialla ja viime viikko on ohi ja ehdin nukkua niin paljon että ehti untakin nähdä, mahtavaa luksusta! Unessa oli upea kuutamo ja ihmeellisen lämmintä uimavettä ja honkametsässä valtaisa alienein alppimaja. Että ihan oli uni koko rahalla, ei tuommoista olis itte keksinyt. Työhuoneella on semmoinen meininki että tuntuu että kaikki on mahdollista, mahtavaa!