Hahaa! Mikä tuntuu flunssalta, näyttää flunssalta - se on flunssa! Sen takia mua siis paleli ja väsytti viime viikolla niin kovasti. Ja oli lihassärkyä - ihan niinkuin kuumeessa! Nyt vuotaa nenä ja on yskä myös mutta ainakin tiedän mikä vaivaa. Flunssassa parasta on inkivääri-hunaja-sitruunatee ja amerikkalaiset flunssalääkkeet, jotka nostais kuolleetkin haudoistaan. Kuvitushommat meni kumminkin nukkumisiksi tänään. Lähetin giffit katottavaksi ja laitan värit loppuun huomenna tai joskus kun on vähemmän paha olo. Muitakin hommia on. Ja hommien hakemista, ettei lopu rahat aivan kesken.

J. kävi kumminkin nopeasti tänään, on visiitillä kaupungissa. Kauhisteltiin pariisilaisten juoruja ja riitoja. Toisaalta, uudessa Technikartissa Brett Easton Ellis kertoo lukeneensa Flaubertin ja Turgenevin kirjeenvaihtoa. "Olen tulossa Pariisiin, hei eihän hengata sen Balzacin kanssa, se on rasittava" ja "Täällä on hei yksi ihan huippu ravintola joka tarjoaa hummeria sinapilla"... Ei mitään yleviä filosofisia pohdintoja, niinkuin B E Ellis oli odottanut. Ihan samanlaisia kuin nykypäivän kirjailijat! Se Ellisin uus kirja pitäisi kyllä saada käsiinsä. Ehkä englanniksi nyt sitten. Ainoa kirjani onkin huvennut tässä potiessa!

Missasin nyt sitten isot näyttelyt, Dadan ja Picasson piirrokset (sulkeutuivat tänään). Töitä ja sairautta. Tant pis eli täti pissaa, sanoi entinen lapsi.

Onnea peleissä, epäonnea rakkaudessa. Jos tuon laajentaa koskemaan rahalykkyä yleensäkin, voinen odottaa emotionaalisesti aika paljon ensi kesältä, kun tämä yksi iso kuvitusurakka loppuu. Se alkoi JUURI ennen eroa pari vuotta sitten. Sitäpaitsi H. teki minulle erittäin lupaavan ennustuksen uutena vuotena. Ensimmäinen vuosineljännes: viisautta, toinen: suurta rakkautta, kolmas: elämäsi "helmi", arvokas asia jota on tavoitellut, neljäs: jotain niin arvokasta että sitä ei voi rahassa mitata.

Mikä lienee kuluttajansuoja näissä, jos ennustus ei toteudukaan... ;)

Aika pian alan piirtää Rita Tainolaa ja lisää Gainsbourgia. Aion tehdä heistä kirjat silkkipainolla. Ja ehkä jotain pientä jossa on naistenkenkiä.