Täällä on ihmeellinen ilma. Aamut alkavat kirkkaina ja aurinkoisina ja tuntuu ettei olekaan niin kylmä. (Osittain tämä voi johtua siitäkin, että pidän öisin verhoja kiinni ja ne eristävät - koko seinä on yhtä yksinkertaista ikkunaa.) Siinä sitten rykii yön limoja pois ja tuntuu ettei hetkeen saa henkeä (ei mulla tämmöistä oo koskaan Suomessa). Syö aamiaista ja kaikki on oikeastaan aika mukavasti.

Sitten kun on pari tuntia photoshopannut, on taas aivan umpijäässä. Ei muu auta kuin ottaa tulikuuma suihku ja lähteä kävelylle. Tietty se on sekin kun ei veri kierrä kun piirtää. Ja kylmä hiipii lattian kautta, vaikka on villasukatkin. Pari talvea on mennyt näissä keskieurooppalaisissa suurkaupungeissa niin että on ollut krooninen bronkiitti/virusangiina tai poskiontelontulehdus tai molemmat. Puoskarit väittää että on jotain mitä en suostu nielemään ja määrää ties mitä rakeita, vaikka oikeasti kyse on siitä ettei täällä osata eristää taloja oikein. Olis viileä kesällä ja lämmin talvella.

Onkohan mulla flunssa kun ei uimaankaan houkuta lähteä. Valitsin hallin kävelymatkan päästä, siellä pitäisi olla saunakin. Vakiallas on remontissa. Hinnat on puolet halvempia kuin Suomessa! Jupii!

Mari mari. Tänään ainakin kaverit soitteli ja yhdet avajaisetkin olis. Ja enää ei niin sikana väsytä, työtkin sain alkuun kun oli pakko.

Pussikaljaromaani on muuten aivan kehujen mittainen. Ja siinä on  KESÄ, Kalliossa!!!