Jotain tekisi mieli kirjoittaa, mutta mitä?

Sukupolviraja kulkee farkuissa: nuorisoa on ne joilla on lökäpöksyt (esmes G tai M - terveisiä Vihreään Maahan, paitsi oot varmaan jo palannut) ja oman ikäisiä ne joiden farkut vielä yrittää istuu säälittävästi.

Hirveesti typoja viime aikoina.

Täällä on vihdoin, VIHDOIN, kunnon helle ja kuuma ja kolkyt astetta ja ihanaa. Ja mitä tapahtuu mulle? Saan flunssan. Sunnuntai-iltana kamalia vilunväristyksiä. Nyt aina ekana pelkään että se on malariaa. Mutta ei sit. Söin parasetamolia ja suihkin nokkaan ja yritin juoda tarpeeksi ja hikoilin ja mikään asento ei ollut hyvä nukkua ja pyörrytti ja väsytti ja nälätti jne. jne.

Ja mitä sitten tapahtui. Annoin vietellä itseni, yksi mies jonka tapasin jossain bileissä joku aika sitten. Ihan hauskaa mutta vähän moraalitonta kun ei siitä mitään sen kummempaa tule. Ja sitten vielä jotain on luvassa aika pian lisääkin. Lisää vieraita. Kyllä huomaa että on kesä. Les petits djeuns (sillä kaikki on mua kymmenen vuotta nuorempia ja kaikesta jännästä mitä ylipäätään ikinä tapahtu on ainakin kymmenen vuotta paitsi erosta kaks ja parista muusta jutusta neljä) pyörittää nyt tätiä. Imartelevaa, mutta ei niistä perheenisiksi ole. Vaan mitä siitä, nyt on kesä ja orgasmi on aina orgasmi! Jaksaa taas talven!

Ai joo, ja ihania, ihania, muhkean rahakkaita työjuttuja selvisi. Hyr hyr.

Unessa oli uusi asuntoalue, siellä ruma veistos mutta valtavan kaunis rinnepuutarha/sokkelo, matalaa kuin viiniköynnökset, ja alhaalla siinsi meri. Ja se oli Suomessa. Oikeastaan me etsittiin rautatieasemaa mutta löydettiin siis tuo. Mulla on ihan parhaita unia kyllä!