Muistinvarainen lyhennelmä äskeisestä chatista:

Riisihiutalepuuroa mustikkakeiton kera. Tattaripuuroa ja vaniljanmakuista soijamaitoa. Aprikoosikaurapuuroa lakkahillosilmällä. Ruispuuroa (ilman kokkareita). Spelttimannapuuroa. Leipäressua. Haudutuskattila tulelle ja suihkuun.

Savusilakoita suoraan paperista. Kylmäsavulohipastaa. Haukipullia. Siikaa. Kuhaa tai ahventa. Aidot karjalanpiirakat, Savonlinnassa tai Joensuussa. Itä-Suomessa lihaliemen kera. Rieskaa Oulun kauppahallista. Haudutettua punahapankaalia, omenaa ja bratwurstia. Tampereen kauppahallin lihapullakoju. Maksapihvejä. Puolukkaa! Mummon karjalanpaistia. Lammaskaalia. Kaalikääryleet. Pääsiäislammasta, marinoitu colassa ja haudutettu jogurtissa. Kania ja luumua, pikkuporkkanoiden kera. Miten hyvä on sadan euron lounas? 70 €:n? Sämpylöitä tai muffinsseja puuronjämistä, mutta miten?

Merimiespihviä!

Karpaloita kinuskikastikkeella.

PS. Meen laittamaan leipiä samsaran ruisvuoasta, luomuhapankaalista ja norjalaisesta mesostista.