Jouduin taas baarissa selvittämään ruotsalaisten naisten mainetta jollekin urpolle. Edellytyksiä hedelmälliseen ajatuksenvaihtoon aiheista kulttuurierot, naisen halu ja yleinen sukupuolimoraali 2000-luvun Euroopassa ei ollut. Tyydyin sanomaan että olen Suomesta* ja se on ihan eri juttu kuin Ruotsi ja vilkuilemaan muka järkyttyneenä varpaitani. Tyhmä juttu, mutta en ollut kantaaottavalla tuulella. Pöljät etelän machot luulee käyttävänsä hyväksi pohjolan tyhmiä, helppoja naisia! Mutta miten voi käyttää hyväksi sellaista joka haluaa sitä itse? Sitä ne pölvästit ei tajua. Ja luulee että helppo pilsu on parasta mitä naisilla on tarjota. Voi niitä toivottoman harhaanjohdettuja raukkoja. 

Täällä on muuten nyt jotain uusia nuorten naisten radikaalifeministisiä ryhmittymiä, jotka käy tuolla yössä ehdottelevien äijien kimppuun joukolla. On kieltämättä itselläkin tullut joskus hakematta mieleen. Ja olen minä joskus tuntemattomia miehiä tempaissutkin. Mm. kun käsi osuu perseeseen, meitsillä heivahtaa kirjaimellisesti ajatusta nopeammin. Vähän huono juttu, joskin kyllä se aika usein myös toimii... luvattomasta kontaktista saa tilaamatta ja yllätyksenä sitä samaa. Useimmiten sellaiset liskoaivot joiden mielestä naisten perseiden käpälöinti on luonteva tapa ottaa ensikontaktia vastakkaiseen sukupuoleen kaikkoaa tällaisen epänaisellisen käytöksen johdosta. Poikkeuksiakin on. On kyllä joskus myös tullut aika jykevästi takaisin lättyyn. Ehkä sen apinan mielestä en enää ollut nainen kun löin, ja vielä ekana.

Tunnustus: olen myös lyönyt jokaista poikaystävääni. Se että onneksi tappelen kuin neiti ei ole mikään puolustus. Paitsi nykyistä pikku ystävääni, kuten ranskalaiset asian elegantisti ilmaisevat. Emme ole vielä niin pitkällä, kenties. Tai kenties osaan nyt jo ottaa rauhallisemmin ja mennä kävelylle korttelin ympäri rauhoittumaan. Tähän haluan itse uskoa.

Ylipäätään pelottavia tuollaiset väkivaltaiset selkäydinreaktiot, oikeutetutkin.

Grrr... haluan sitä kurileikkiä... Lopetanpa ennenkuin ajatus harhaantuu vielä enemmän.

*itseasiassa olen kyllä syntynyt Ruotsissa. Vanhemmat oli siellä siirtolaisina.